Arthona
Duurzame denkers


Ons verhaal

Even voorstellen? 

Roderick Kouwen - oprichter Arthona

Ik ben gedreven om Duurzaamheid en Finance dichter op elkaar te laten sluiten in jouw bedrijf, zodat jij weet en kunt laten zien welke duurzame impact jouw bedrijf maakt. 

Waarom? Duurzaamheid is hot. Niet alleen als core bedrijfsvoering. Ieder bedrijf krijgt er vanwege wet- en regelgeving steeds meer mee te maken. Daarnaast wordt er wellicht ook gevraagd vanuit specifieke klanten (denk bijv. aan de overheid) wat een bedrijf doet in het kader van duurzaamheid. Ook kan het dienen als goede marketing om te tonen wat een bedrijf (en dat is vaak al een hoop) doet in het kader van duurzaamheid. 

Ik sla graag de brug voor jouw bedrijf tussen deze kaders en jouw core business. Onze diensten zijn erop gericht om voor ieder bedrijf handvatten te bieden om meer inzicht te krijgen in (mogelijke) duurzaamheidsmaatregelen en hierover te rapporteren. Daarnaast denken we graag mee met mogelijkheden rondom subsidies en fiscale regelingen, en groene financieringen. Samen maken we concrete stappen, zodat Duurzaamheid niet meer een abstract begrip is maar dat er voor jouw bedrijf duidelijke keuzes zijn gemaakt en meerwaarde biedt.  
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn